Sikkerhedspolitik

Familielvet.dk er forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger. Denne sikkerhedspolitik er en del af Familielivet.dk's vilkår. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du at overholde og være bundet af denne sikkerhedspolitik, som kan ændres eller opdateres fra tid til anden uden varsel. I dette tilfælde vil opdateringen blive vist på hjemmesiden.


Vi behandler dine personlige oplysninger på lovlig vis i forbindelse med dine rettigheder. Familielivet.dk er ansvarlig for behandling af dine personlige oplysninger. Vi indsamler og behandler oplysninger, som du frivilligt har indtastet for at få adgang til eller bruge vores service såsom din e-mail, adgangskode samt liste af familiemedlemmer.
Du kan til enhver tid annullere din konto, hvorefter alle personlige oplysninger vil blive slettet permanent.


De personlige oplysninger, som du vidergiver, er opbevaret på Familielivet.dk's servere og vi gør vores bedste for at opbevare dine personlige data så sikkert som muligt.
Vi kan sende dig e-mail til den adresse, der er tilknyttet din konto for tekniske eller administrative formål eller for at orientere dig om udviklingen af vores service. Vi vil ikke sende dig kommercielle tilbud der ikke er relateret til Familielivet.dk.


Vi forpligter os til ikke at dele dine personlige oplysninger med eller overføre det til tredjemand, medmindre du har givet samtykke til dette. Vær opmærksom på, at vi kan videregive dine personlige oplysninger, hvis vi er forpligtet til at gøre det ved lov eller er tvunget af en domstol.

Med venlig hilsen

Familielivet.dk