Hvad er Familielivet.dk

Familiens samlingssted på nettet

Familielivet.dk er et gratis samlingssted for dig og din familie, hvor I får jeres helt eget private frirum, der byder på en masse nyttige og spændende funktioner. Det bliver sjovere og lettere at kommunikere med hinanden samt holde styr på mange af de ting, som er en naturlig del af en travl familie. Alt er på dansk.Som en ekstra funktion, får I en gratis offentlig hjemmeside med egen hjemmsideadresse, der indeholder billedgalleri, blogfunktion samt gæstebog, således at jeres venner og bekendte kan skrive en hilsen.

Familielivet.dk hjælper ligeledes med at huske på mærkedage, arrangementer og fødselsdage på en enkelt og overskuelig måde. Som en sjov og lærerig funktion kan nævnes en mærkedagskalender, som viser de kommende mærkedage med en forklaring om hvad der sker på denne dag.

Af andre nyttige funktioner kan nævnes ønskesedler, opslag samt hurtigbeskeder til familiemedlemmer.

Det er muligt at være medlem af flere familier, således du kan have en familieside, som kun vedrører din kernefamilie samt en familieside som er fælles for alle familiemedlemmer, såsom forældre, søskende, børn etc. Herved har du et forum for de daglige familieaktiviteter samt et forum for hele familien til planlægning af familiesammenkomster, billeddeling og alle de andre funktioner som Familielivet.dk byder på.Sidst men ikke mindst, har vi et familieforum i støbeskeen, som kommer til at indeholde en masse funktioner og giver dig og din familie mulighed for at debatere, blogge, købe og sælge samt finde hjælp til børnepasning, lektiehjælp og meget meget mere sammen med de andre familier fra hele Danmark som er medlem af Familielivet.dk.

Vi ser hos Familielivet.dk frem til at byde dig og din familie velkommen og håber på, at I vil være med til at skabe et fælles område for familierne i Danmark. Et fælles område, som med tiden kan blive et stort forum, hvor vi hver især kan være med til at bidrage med sjove indslag samt råd og vejledning til de ting som familielivet byder på.

Opret din familie nu - alt er gratis