Beskrivelse af funktioner samt skærmbilleder af Familielivet.dk

Startside

Startsiden Startsiden giver det fulde overblik over de primære funktioner på Familielivet.dk.

Du kan med et enkelt klik skrive en hurtig besked til dine familiemedlemmer, hvis du har en vigtig meddelelse samt holde din familie opdateret på hvad du laver.

Kommende begivenheder er ligeledes listet på startsiden, så du altid er ajour med hvad der sker i den nærmeste fremtid og ikke glemmer en vigtig dato. Du kan ligeledes se det senest oprettede debatindlæg samt billedalbums. Man kan med andre ord - komme
hurtigt rundt på familiesiden med et enkelt klik og anvende
de forskellige funktioner direkte fra startsiden.
Familien

Familie hjemmeside Her kan du få et hurtigt overblik over alle familiemedlemmerne på familiesiden samt læse profil oplysninger, ønskesedler og skrive i gæstebøger. Ligeledes kan du varetage ændringer for din egen profil. Såfremt du er medlem af flere familier er det her du kan skifte imellem dem.

Det er muligt at invitere nye familiemedlemmer samt sprede budskabet omkring Familielivet.dk til venner og bekendte via en mail som du kan sende direkte fra en simpel formular.
Billeder

Billeder på din hjemmeside Her kan du se alle de billedalbums som er blevet oprettet til glæde for hele familien. Det er endvidere muligt at aktivere et billedalbum på din families offentlige hjemmeside, således venner og bekendte kan se med og skrive en kommentarer til de enkelte billeder.
Læs mere om at uploade billeder
Begivenheder

Begivenheder og arrangementer Her kan du få et overblik over de begivenheder som finder sted for din familie samt dine familiemedlemmers fødselsdage. Begivenheder fylder en stor del af en families aktiviteter og gøremål. Det er derfor muligt, at oprette de vigtigste arrangementer og mærkedage, således dig og din familie bliver husket på dem i god tid.

Opslag

Opslagstavle Her kan du og dine familiemedlemmer debattere alle mulige emner. Det kunne være ferieplanlægning, forslag til weekendens aktiviteter, planlægning af familiesammenkomster etc. 

Ligeledes er det muligt at se noter på de ting som dig og din familie løbende opretter. Du kan bl.a. anvende noter til at skrive indkøbssedler, således den altid er let tilgængelig for det familiemedlem som skal stå for indkøb.
 
Hjemmeside

Færdig hjemmeside Her kan du og din familie gøre brug af jeres helt egen hjemmeside på nettet med egen hjemmesideadresse.

Hjemmesideadressen vil hedde:

www.familielivet.dk/(valgfrit navn)


På hjemmesiden har du mulighed for at aktivere forskellige funktioner såsom gæstbog, familiefoto, blog samt billedalbums. Foruden dette er det også muligt at oprette individuelle undersider, således du kan skrive om ferier, udflugter, arrangementer, hobbyer, kæledyr eller hvad du nu har på hjertet og ønsker at dele med de besøgende af hjemmesiden.


Læs mere om gratis hjemmeside